Boris Đondraš

Boris Đondraš

 

Oduvijek sam želio dinamičan posao, a sada sam ga našao i to uz genijalne uvjete - započinje svoju priču Boris Đondraš koji je u Cammeo Partner modelu oko tri mjeseca.

Prije nego što je uzeo volan života u vlastite ruke, planirao je postati pomorac pa je i studirao na istoimenom fakultetu.

-  Na studiju je bilo u redu, ali sam polako počeo shvaćati da to naprosto nije to. Srećom, a kako to u životu obično biva, u priču se umiješala sudbina pa sam jednog dana na društvenoj mreži vidio oglas za Cammeo Partner i odlučio saznati više - priča Boris koji danas ima jednog zaposlenog, a u budućnosti ne isključuje proširenje poslovanja.

- Stvari su zapravo tekle brzo. Otišao sam na razgovor, svidjelo mi se ono što sam čuo i odvažio se. Sa mnom radi moj dobar prijatelj tako da je posao više gušt nego obaveza. Sve se uspijevamo dogovoriti i odlično funkcioniramo - priča. Što se tiče konkretnih prednosti Partner modela, Boris je kratak i jasan.

- Kolega i ja sami određujemo radno vrijeme. Raspored je stvar dogovora i nema nikakvih problema. S druge pak strane, vožnja je moja velika ljubav pa na istu ne gledam samo kao na posao. - pojašnjava Boris koji je, kako kaže, 'oduvijek na četiri kotača'. Što se slobodnog vremena tiče, voli biti u 'akciji'.

- Ima tu svega, glavno da sam u pokretu. Trenutačno mi je glavna preokupacija tenis - zaključuje ovaj Cammeo Partner.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.