Damir Ilečić

 

Damir Ilečić

 

Zagrebački zeleni val, vraćamo se s proslave obljetnice male mature. Prisjećamo se dobrih, starih vremena, razgovaramo o tome kako je bilo lijepo kada smo kao klinci bezbrižno trčkarali parkom. Za volanom je Damir Ilečić koji se uključuje nostalgičnu raspravu.

- Gotovo svatko se dječjih dana sjeća s nostalgijom, a ja sam jedan od rijetkih sretnika koji se i danas druži s frendom iz pješčanika i tona na poslu - otkriva Zagrepčanin koji u Cammeu radi četiri godine.

 

Damir je po struci trgovac, a time se bavio sve dok se životne okolnosti nisu okrenule pa je ostao bez posla. Ipak, sudbina je napravila svoje.

- Šetamo sam gradom i slučajno nabasao na prijatelja iz djetinjstva koji radi za Cammeo. Ušli smo u razgovor i ja sam mu rekao kako tražim posao. On mi je predložio da se javim što sam i učinio. Sve je išlo brzo, za tri dana sam primljen, a ostalo je povijest - prepričava.

Danko Bjelić

 

 

Naglašava kako je iznimno zadovoljan uvjetima rada.

- Sve štima - plaća je na vrijeme, kolege korektne. Ukratko, dokle god poštujete pravila i kodeks sve će biti super. Kad podvučem crtu mogu reći da spadam u sretnike koji idu s guštom na posao - dodaje.

 

Različite anegdote sastavni su dio posla svakog taksista, a ni Damir nije iznimka.

- Vozio sam tri gospođe u najboljim godinama sa svadbe. Bile su toliko oduševljene uslugom da su mi ostavile dva cvijeta s mladenkina buketa koji i danas krase moj automobil - prepričava ponosno

 

Otac četvero djece u slobodno vrijeme, kako sam kaže. ode s dečkima na nogomet ili u šetnju sa suprugom, a ima još jedan 'ispušni' ventil.

- Obrađujem vinograd i sam radim svoje vino. To je moja mala oaza mira - otkriva. Dodaje kako kolege još nisu bile u berbi kod njega, ali tu mogućnost ne isključuje.

- Imam veliko povjerenje u kolege, priskačemo si u pomoć kada god je potrebno pa sam siguran da bi se dečki rado primili kanti i škara kad za to dođe vrijeme - zaključio je.

 

Hvala na vožnji.

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i druge detalje ne brini. To je naš zadatak. Tvoje je samo da se prijaviš na linku: https://cammeo.hr/hr/vozi-za-cammeo. Vidimo se u Cammeu!

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.