Enis Orlić

Enis Orlić

 

Velika obitelj, složili bi se mnogi, je i veliki izazov. Peterostruki tata Enis Orlić otkriva koja je tajna njegova uspjeha kada je u pitanju postizanje ravnoteže između posla i roditeljskih obaveza.

- Među prvima sam postao Cammeov Partner, a jedan od presudnih faktora svakako je bilo i fleksibilno radno vrijeme. Zahvaljujući ovom modelu mogu odraditi posao i bez problema mogu otići po djecu u školu ili ih odvesti na slobodne aktivnosti - kaže Enis koji je za volan taksija sjeo prije nešto više od godinu dana.

- U životu sam radio razne poslove, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Ipak, u jednom je trenutku došlo do zasićenja i poželio sam se okušati kao vozač taksija - priča Zagrepčanin koji je zahvaljujući Partneru postao sam svoj gazda.

- Jedan vozač već radi za mene, drugi je već na obuci, a planiram zaposliti i trećeg. Dobro funkcioniramo, i ništa manje bitno, dobro zarađujemo. Također, ako nešto 'zapne' uvijek mogu računati na Cammeovu 24-satnu logističku i svu ostalu podršku - objašnjava Enis koji bi svakome predložio da se okuša u ovom modelu.

- Ako ne probate, ne možete znati o čemu je točno riječ. Kao i u svakom poslu, i u ovom se morate boriti, ali borba se itekako isplati - dodaje. Njegov biznis uskoro bi mogao postati obiteljski.

- Supruga mi puno pomaže, dobar smo i uigrani tim, a i naših petero mališana je zadovoljno - zaključuje ovaj nogometni rekreativac koji sada napokon ima vremena i za omiljeni sport.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24–satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.