Hrvoje Tomašić

Hrvoje Tomašić

 

'Napokon imam vremena za najmilije, a žena kaže da sam i smršavio'

Da je u životu iznimno važno prepoznati pravu priliku potvrđuje slučaj Hrvoja Tomašića, taksista s višegodišnjim stažem koji je prije nekoliko mjeseci postao ponosni Cammeov Partner.

- Radio sam razne poslove, a posljednjih šest godina sam u Cammeo s jednom pauzom - priča Hrvoje koji se taksiranjem počeo baviti s idejom da je isto privremena varijanta, a ono se u nekom trenutku pretvorilo u stalnu.

- Četiri mjeseca nakon što sam krenuo postao sam mentor. Imao sam, a i danas imam odličnu komunikaciju kako s nadređenima i kolegama, tako i s brojnim putnicima. Ipak nakon nekog vremena došlo je do svojevrsnog zasićenja pa sam se godinu i pol bavio drugim poslom, a onda je uslijedio poziv koji je promijenio sve - priča nam ovaj otac dvoje tinejdžera i trogodišnjaka.

- Nazvao me jedan od voditelja s ponudom koju nisam mogao odbiti. Riječ je o Cammeovu Partneru, modelu koji mi omogućuje sjajne uvjete i zaradu, a u kojem nisam sam jer je Cammeo uvijek uz mene. Prva reakcija bila je: 'Sad se isplati vratiti' što sam vrlo brzo i učinio - priča nam Hrvoje čije uspješna partnerska priča nije stala na tome.

- Nedavno mi se javio još jedan bivši kolega Cammeovac, također zainteresiran za Partner model i pitao može li raditi za mene. Danas ja radim dnevne smjene, on noćne i odlično funkcioniramo - dodaje te naglašava kako sada napokon ima vremena za ono što mu je najbitnije - obitelj.

- Familija mi je uvijek u prvom planu. Sada često vikendom idemo nekamo zajedno, a stignem posjetiti i punicu u Slavoniji te provoditi više vremena s dragim, ali često zapostavljenim prijateljima - kaže Hrvoje koji naglašava da je i financijski prilično zadovoljan.

- Ako se ne bojite rada, stići će i zarada - kratak je i jasan simpatični Partner koji sada napokon ima vremena i za tjelovježbu.

- Supruga kaže da sam smršavio, a znate da su žene uvijek u pravu - zaključuje s osmjehom Hrvoje.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24–satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.