Kristijan Galović

 

Kristijan Galović

 

Povratak kući nakon dogovora oko tuluma povodom Noći vještica.

Raspravu o kostimu nastavljamo u taksiju. Dvoumimo se između omiljenog nam Harryja Pottera i popularne domaće pjevačice bujnih oblina. Za volanom je 23-godišnji Kristijan Galović koji unosi titulu najmlađeg Cammeovca.

- Maskirajte se u Harryja Pottera, on je užasno cool, a moga Vam preporučiti i neke kostime. Naime, između ostalog, bavim se prodajom istih na internetu - otkriva.

 

Kristijan je 'novajlija' u Cammeu, taksi vozi oko mjesec dana, a njegova pozitivna energija i vedar duh od velike su mu pomoći u poslu. Osim što je vješt za volanom, Kristijan se jednako dobro snalazi i za štednjakom.

- Po struci sam profesionalni kuhar, a zanat sam 'pekao' u ekskluzivnom zagrebačkom restoranu gdje sam imao priliku kuhati za tadašnjeg premijera te brojna lica s estrade. Ipak, životne okolnosti su se posložile malo drugačije pa sam krenuo u nove poslovne vode - otkriva.

 

Bavio se različitim poslovima, a neko vrijeme je radio za konkurenciju, a onda je svoju sreću pronašao u Cammeu.

- Prijatelj mi je sredio razgovor i u roku 24 sata sam dobio posao. U Cammeu sam oko mjesec dana i ne mogu biti zadovoljniji - naglašava te dodaje kako su uvjeti u Cammeu znatno bolji od onih kakve nude drugi prijevoznici.

 

- Plaćeni ste po uspješnosti. Koliko radite, toliko i zaradite. Boljeg sistema posla u Hrvatskoj momentalno nema - dodao je ovaj svestrani mladić te naglasio kako je u ovom poslu nauči mnogo o životu, ali i o ljudima.

 

Kristijan Galović

 

- Vrhunska odlika Cammea je što čovjek bude u prilici susresti različite ljude - od onih koje gledamo na televiziji pa do onih kojim ponekad budete prijatelj ili psiholog. To je sjajna životna škola - zaključio je.

 

Osim što brine da njegovi klijenti udobno i sigurno stignu do svog odredišta, Kristijan s djevojkom vodi internet trgovinu u kojoj obožavatelji Harryja Pottera mogu pronaći sve što im srce poželi.

- MI smo posrednici između velikih trgovaca i krajnjih korisnika. To se zove 'drop shipping' i u Hrvatskoj još nije ušlo na 'velika vrata'. Pravi 'boom' očekujem kroz koju godinu, a u pripremi imam i trgovinu za djecu te kućne ljubimce - kaže.

 

Osim što uveseljavanju fanove popularnog čarobnjaka diljem svijeta, Kristijan i djevojka kod kuće imaju pravi malo ZOO.

- Imao četiri pasa i dvije mačke od kojih smo većinu udomili. Funkcioniramo kao prava mala obitelj, a uskoro planiramo nabaviti i pticu - kaže ovaj ljubitelj životinja koji za budućnost ima velike planove.

- Jednog dana volio bih imati vlastitu konobu, ali mi se ne žuri. Lijepo mi je u Cammeu, a za škampe na buzaru će uvijek biti vremena - zaključio je.

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i druge detalje ne brini. To je naš zadatak. Tvoje je samo da se prijaviš na formi niže. Vidimo se u Cammeu!

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.