Milodrag Pijetlović

 

Pijetlović

 

Veselo društvo sprema se kući nakon zajedničkog gledanja nogometne utakmice. Utorak je, dan za Ligu prvaka. Taksi stiže u svega nekoliko minuta. Ovog puta za volanom je Milodrag Pijetlović, a tema i dalje ostaje nogomet.

- Ja sam se nagledao nogometnih utakmica u životu. Naime, skautiranje i traženje novih talenata su moja velika ljubav. Evo, jedan dečko čiji sam talent vidio na utakmici u Sesvetama uz moju pomoć karijeru je nastavio u Sloveniji i Rumunjskoj, a danas je u Vijetnamu velika zvijezda. Riječ je o Josipu Zebi, 28-godišnjem braniču koji igra za Hoang Anh Gia Lai - kaže Milodrag i objašnjava da je do svojih dvadesetih igrao nogomet, a onda je morao odustati zbog ozljede.

- Mislio sam da se više nikad neću vratiti u nogomet, ali su me iz raznih klubova često molili da na utakmicama pratim igrače koji su im bili zanimljivi pa sam malo po malo postao nogometni skaut.

 

Kakvi su dojmovi iz Vijetnama?

- Zeba je prava zvijezda, a svaka njegova fotografija skupi preko milijun lajkova, onda znate o kojem stupnju slave je riječ.

 

Milodrag je u životu, otkriva, radio 'sve i svašta', a onda je ostao bez posla.

 

PijetlovićKako ste se odlučili za Cammeo?

- To je bila sudbina. 'Iskočio' mi je Cammeov oglas na Facebooku pa sam odlučio okušati sreću i prijavio se. Nisam očekivao ništa konkretno, a dobio sam posao koji danas volim i kojim sam prezadovoljan. Plaća je odlična, kolege korektne. Kada ga usporedim s prijašnjim poslovima, ovaj je poput godišnjeg odmora.

 

Koje anegdote pamtite?

- Vozio sam trudnicu, pitam kada je termin, kaže ona danas, a ja ispalim kao iz topa: 'Da vadim rukavice?'. Baš smo se dobro nasmijali.

 

Što biste savjetovali novim kolegama koji će graditi karijeru u Cammeu? Što ih čeka?

- U Cammeu će imati potpunu podršku - tehničku, logističku, ali i onu najvažniju - ljudsku. Moja je briga tek da vozim i da putnici iz mog automobila izađu zadovoljni. Stresa gotovo nema, a razina usluge je na znatno višem nivou nego kod konkurencije.

 

Uspijevate li spojiti posao i skautiranje?

- Posao mi dozvoljava da se mogu posvetiti skautiranju što mi je važno. To je moja ljubav, a sjajno je kad posao i zadovoljstvo funkcioniraju. Uz sve to, uspijem pronaći vremena za druga životna veselja pa sam tako svojedobno osnovao Udrugu 'Djeca u sportu' koja se bavi popularizacijom sporta.

 

Planovi za budućnost?

- Pred mirovinom sam, ali to ne znači da ću prestati voziti. Apsolutno se vidim u ovom poslu još neko vrijeme, zašto bih stao?

 

Hvala na ugodnoj vožnji!

 

Cammeo ti nudi odličnu zaradu, a brinemo i o tome da budeš maksimalno spreman kada sjedneš za volan. Za vozilo i druge detalje ne brini. To je naš zadatak. Tvoje je samo da se prijaviš na formi niže. Vidimo se u Cammeu!

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.