Robert Bobo Ostojić

Robert Ostojić

 

Oduvijek sam imao nos za novo i kvalitetno, zato sam objeručke prihvatio poziv da postanem dijelom ove uspješne, i što je iznimno važno, inovativne priče, kaže Robert Bobo Ostojić, Cammeov Partner koji je počeo s jednim, a danas već broji nekolicinu automobila te zapošljava desetak ljudi.

Ovaj simpatični, kako sam voli reći, apsolvent strojarstva pripadnik je Cammeove 'stare garde'. Oduvijek je povezan s vodećim regionalnim taksi prijevoznikom, od čega pet godina kao vozač, a od prije nekoliko mjeseci i kao Partner.

- Prelazak u Partner model bio je prirodni nastavak moje taksi karijere. Ionako sam poduzetničkog duha pa sam se odvažio i odlučio napraviti dobru priču - objašnjava Bobo koji u budućnosti ne isključuje proširenje poslovanja.

- Nedavno me jedan prijatelj pitao koje su po meni prednosti Partnera. Mišljenja sam da svatko može zadovoljiti ambicije u skladu s osobnim prioritetima bilo financijski jer posla zaista ima pa do toga da u ovakvom poslu imate vremena i za obitelj, prijatelje, hobije... ukratko za sve što vam je srcu drago - kaže Robert te dodaje kako ga jedna stvar u ovom poslu posebno ispunjava.

- Zaista je lijep osjećaj kada lijepom riječju i kojom minutom svog vremena nekom od putnika pomognete ili popravite dan. To je prekrasan osjećaj - otkriva svestrani Cammeov Partner.

Naime, Robert je i potpredsjednik zagrebačkog, ali i nacionalnog Saveza inovatora, a i sam je vlasnik nekoliko vrlo uspješnih patenata. U svemu ga podržavaju i najmiliji, što je, kaže, iznimno važno.

- Moji su odavno navikli na poduzetničke izlete i inovatorske spektakle - zaključuje Bobo.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju na tržištu te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24–satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a u tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.