Sebastijan Jogan

Sebastijan Jogan

 

Živio sam dosta u inozemstvu. Jedno vrijeme bio sam i u Americi, završio američki fakultet, a onda me put vratio u Rijeku, započinje svoju priču Sebastijan Jogan.

Po povratku u domovinu bavio se raznim poslovima, među kojima je bilo i taksiranje, da bi se nakon odrađene sezone odvažio i pridružio Cammeovim Partnerima.

- Krajem ljeta tražio sam što i kako dalje i saznao sam za Partner model. Raspitao sam se o čemu se točno radi, napravio računicu i uvidio da se itekako isplati probati - kaže Sebastijan koji inače jako voli voziti pa ovakav odabir nastavka njegova profesionalnog puta i ne čudi previše.

- Volim ovaj posao i rad s ljudima. Do sada sam imao isključivo pozitivna iskustva, kako s Partnerom, tako i s putnicima - priča Sebastijan koji ne isključuje širenje poslovanja.

- Za sada radim na jednom autu s još jednim vozačem, a vjerujem kako će se obujam mog poslovanja s vremenom povećati. Potencijal je definitivno tu - pojašnjava te otkriva kako je jedna od ogromnih prednosti Partner modela fleksibilno radno vrijeme.

- Super je što u ovom modelu sami određujete kada i koliko ćete raditi. Tako ja sada radim, zarađujem, a usput imam dovoljno vremena za sport. Cijeli život nešto treniram, sada sam u fazi teretane - priča te dodaje kako je prije nekoliko mjeseci nabavio psića kojemu sada može posvetiti dovoljno vremena.

Sebastijan ima kratku i jasnu poruku za sve one koji još razmišljaju o tome postati Partner ili ne.

- Iskreno, da mi je netko prije godinu-dvije rekao čime ću se baviti danas, rekao bih mu da je lud ha-ha. Ipak, kako život piše romane, sve je moguće pa sam tako i ja svoju poduzetničku sreću pronašao tamo gdje bih se najmanje nadao - zaključuje Sebastijan.

U Cammeu su osmislili novi model koji zamjenjuje franšizni pa su tako vozačima ponudili da postanu njihovi partneri u punom smislu te riječi. Cammeo Partner, između ostalog, uključuje najnižu proviziju te najvišu zaradu, a u isti prelaze kako Cammeovi postojeći vozači, tako i novi kolege.

Uz sve navedeno, Cammeo partneri imaju 24 – satnu logističku te podršku nagrađivanog call centra, a na raspolaganju im je i napredna analitika te “know how” koji omogućava minimalan trošak uz maksimalan prihod. Osim toga, tu je i transparentan sustav dodjele vožnji.

Sigurnost partnera u Cammeu je među apsolutnim prioritetima, a o tome u prilog govori i činjenica da u njihovom voznom parku nisu vozila starija od dvije godine. Isto tako, zainteresiranima daju i mogućnost da na jedan dan potpuno besplatno isprobaju kako je biti Cammeov Partner.

Važno je napomenuti i da je broj licenci ograničen, a sve zainteresirane pozivaju da im se jave pozivom na broj 0800 0001 ili e-mailom na [email protected]. Više informacija mogu pronaći i na https://cammeo.hr/hr/cammeo-partner.

Isto tako, treba naglasiti da, za razliku od ostalih, u njihovom partnerskom modelu nema rizika za partnere i vozače, jer sav rizik snosi Cammeo.

Inače, Cammeo je kao vodeći regionalni taksi prijevoznik prisutan u 4 države i gotovo 40 gradova te zapošljava preko 1400 ljudi i prometuje s preko 900 vozila.

Vozi za Cammeo

Prijavi se i postani dio obitelji.